top of page
Search
  • Writer's pictureEchipa Neuropraxis

Centrul Medical Neuropraxis Floresti - un nou centru medical pentru floresteni si nu numai

Updated: Sep 9, 2023

Incepand cu luna ianuarie 2021, in localitatea Floresti s-a deschis un nou centru medical, care integreaza specialitatile neurologie, psihiatrie, medicina recuperare, cardiologie, medicina interna, ecografie, doppler vascular, fizio-kinetoterapie, psihologie.


Centrul Medical Neuropraxis Floresti este situat in centrul Florestiului, fiind accesibil atat din punct de vedere pietonal, dar si cu masina, centrul dispunand de propriile locuri de parcare.Intr-un cadru intim, veti fi intampinat de o echipa de specialisti care vor trata problemele dumneavoastra de sanatate cu maxima atentie si rabdare. Punem accentul pe discutia cu pacientul si pe a asculta problemele cu care se confrunta.Avand in vedere situatia exceptionala pe care o traversam in aceasta perioada, in care este foarte importanta prevenirea raspandirii infectiei SARS-COV-2 (COVID-19), consultatiile se fac doar in baza unei programari telefonice prealabile, in timpul careia se realizeaza un prim triaj al pacientilor. Programarile vor fi distantate pentru a se evita interactiunea intre pacienti si pentru a permite implementarea masurilor de igiena care se impun - pe parcursul zilei in cabinete se aplica masuri de igienizare si dezinfectie. La intrarea in cabinet se va efectua un al doilea triaj (masurarea temperaturii, chestionar epidemiologic), alaturi de masuri suplimentare de preventie (purtarea mastii obligatorie, dezinfectia mainilor, purtarea botosilor etc), astfel incat riscul de transmitere sa fie redus la minim, pentru ca siguranta si sanatatea dumneavoastra sunt pe primul loc.


Pentru mai multe detalii legate de locatie, servicii, echipa sau tarife va rugam sa accesati www.neuropraxis.ro, pagina de Facebook Neuropraxis Floresti, sau puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0770 88 35 20.


Pentru programari la consultatii la Centrul Medical Neuropraxis Floresti, inclusiv cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, va rugam sa ne contactati:


☎️ 0770 88 35 20

✉️ receptie.neuropraxis@gmail.com


Va asteptam!


Echipa Neuropraxis

1,861 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page