top of page

TERMENI SI CONDITII

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.neuropraxis.ro


Acceptarea conditiilor
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.
Descrierea serviciilor
Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile din aceste pagini web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.
Introducere
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.neuropraxis.ro de catre potentialii vizitatori sau pacienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

Drepturile asupra continutului site-ului
Neuropraxis Med S.R.L., cu sediul in str. Cetatii 335, ap. 6, Floresti, judet Cluj, Romania, tel. 0770 88 35 20, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/4805/2019, cod unic de inregistrare 42057231, email: office.neuropraxis@gmail.com (denumita in continuare Neuropraxis).
Neuropraxis detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software intr-o forma perceptibila de catre oameni.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Neuropraxis, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului neuropraxis.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Neuropraxis. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Neuropraxis.

Accesul si utilizarea paginii neuropraxis.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.
Informatiile prezente pe neuropraxis.ro sunt de interes general domeniului clinicilor medicale si nu numai; si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagini din website. In orice alte situatii, continutul neuropraxis.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor neuropraxis.ro .

Neangajarea raspunderii
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Neuropraxis. Neuropraxis nu va acorda nici o garantie referitoare la:
•    evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
•    neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
•    inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, Neuropraxis nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele neuropraxis.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului neuropraxis.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Neuropraxis in lipsa unor acorduri ulterioare.
Continutul paginii web neuropraxis.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea neuropraxis.ro nu pot inlocui o consultatie medicala.
neuropraxis.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

Obiectivul continutului site-ului
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte in vederea informarii si constientizarii utilizatorilor asupra unor afectiuni medicale si/sau achizitionarii de produse si servicii, comercializate/prestate de NEUROPRAXIS, in limita si cu aplicarea prevederilor continute in “Conditiile” de mai jos.

Orice persoana si/sau companie care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Neuropraxis prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Informatii personale
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor/formularelor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Neuropraxis, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
Prelucrarea tuturor datelor furnizate de dumneavoastra in vederea accesarii site-ului si a Magazinului de Analize se realizeaza in conformitate cu politica noastra de confidentialitate: Mai multe detalii aici https://neuropraxis.ro/politica-de-confidentialitate/

Legatura cu alte site-uri
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Neuropraxis utile in legatura cu continutul site-ului sau/si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturii sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Neuropraxis nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Informatiile oferite prin intermediul site-ului
Orice persoana care viziteaza site-ul neuropraxis.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod express si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Neuropraxis; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre Neuropraxis a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de Neuropraxis si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Neuropraxis va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Regulamentului GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Politica de achizitionare a analizelor si/sau pachetelor din magazinul online (shop):
Pentru plasarea unei Comenzi, Utilizatorul va accesa www.neuropraxis.ro, sectiunea SHOP. O data adaugate in cos produsele/serviciile acestea pot fi achizitionate folosind plata cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati Netopia Payments. Neuropraxis ofera posibilitatea achizitionarii a unui singur pachet/analiza pentru un utilizator intr-o comanda.
Dupa efectuarea platii, utilizatorul va primi un email la adresa de mail pe care a atasat-o comenzii cu confirmarea platii si un ghid de recoltare astfel incat pregatirea pentru analize sa se faca corespunzator.
Utilizatorul isi asuma corectitudinea si exactitatea datelor furnizate, inclusiv a datelor de contact ale sale si ale beneficiarilor.
Pretul serviciilor medicale si modalitatea de plata online:
Plata aferenta pachetelor comandate prin intermediul Shop-ului poate fi efectuata exclusiv prin intermediul platformei online.
Toate tarifele aferente Pachetelor sunt finale, exprimate in lei (RON). Neuropraxis nu percepe nici un comision suplimentar pentru platile online.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

In cazul platilor online, Neuropraxis nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzand dar nelimitand-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai utilizatorul.

Prin intermediul Shop-ului se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub sigla Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro.
Neuropraxis a luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastra, dar transmiterea datelor si informatiilor revin exclusiv utilizatorului.
Datele introduse pentru generarea comenzilor, cu exceptia celor legate de cardul bancar (numar de card, data expirarii etc) vor fi utilizate numai in concordanta cu procedurile Neuropraxis, in scopul prevenirii oricarui acces neautorizat.
Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Comanda.
TERMENUL LIMITA DE ACCESARE A SERVICIILOR COMANDATE ESTE 15 ZILE LUCRATOARE DE LA MOMENTUL CONFIRMARII COMENZII. INTRUCAT UTILIZATORUL POATE COMANDA SERVICIILE DORITE SI IN MOD INDIVIDUAL, PRIN MIJLOACELE PUSE LA DISPOZITIE NEUROPRAXIS, NEACCESAREA TUTUROR SERVICIILOR, DIN MOTIVE NEIMPUTABILE DE NEUROPRAXIS, NU CONFERA DREPTUL UTILIZATORULUI DE A-I FI RAMBURSATA O PARTE DIN PRETUL ACHITAT PENTRU ANALIZE/PACHETE.

Dreptul de retragere
Utilizatorul are dreptul sa notifice in scris Neuropraxis ca renunta la achizitionarea de Pachete, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii de catre Utilizator a mesajului de confirmare de primire a Comenzii, la adresa office.neuropraxis@gmail.com.
Solicitarea de returnare. Utilizatorul trebuie sa trimita de pe adresa de email cu care s-a inregistrat pe acest site catre adresa office.neuropraxis@gmail.com ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale Utilizatorului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al utilizatorului in care se doreste returnarea sumei si sucursala la care este deschis contul.
In ipoteza in care utilizatorul renunta la achizitionarea serviciului medical conform acestei clauze, Neuropraxis nu va mai presta acel serviciu.
Contractul de prestari servicii medicale incheiat in aceste conditii, reprezinta un contract incheiat la distanta.
Forta majora:
Niciuna dintre parti nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.
Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 48 de ore, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.
Daca in termen de 5 zile de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune-interese.
Notificari:
Orice notificare este valabil indeplinita daca va fi transmisa la adresa/sediul indicat in comanda/confirmarea de comanda.
In cazul in care notificarea se face pe cale postala, ea va fi transmisa, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire (A.R.) si se considera primita de destinatar la data mentionata de oficiul postal primitor pe aceasta confirmare.
Daca notificarea se trimite prin fax sau mail, ea se considera primita in prima zi lucratoare dupa cea in care a fost expediata.
Notificarile verbale nu se iau in considerare daca nu sunt confirmate, prin intermediul uneia dintre modalitatile prevazute la alineatele precedente.

Legea aplicabila:
Legea aplicabila raporturilor juridice generate prin accesarea website-ului si a magazinului online este legea romana.

Termeni si conditii: Text
bottom of page